De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 27-5-2013

27-05-2013
(Wegens beeldrechten is deze uitzending niet in het buitenland beschikbaar)
- Na 4 verloren finales op rij, waaronder de WK-finale 2010, won Arjen Robben afgelopen zaterdag eindelijk een grote prijs. Zoals wel vaker waren zijn beste vrienden Yannick, Steffen en Henk-Jan erbij. Samen met Arjen vierden zij tot diep in de nacht feest.

- Dum Vivimus Vivamus is de titel van een serie van 14 schilderijen van Jeroen Krabb,. Dum Vivimus Vivamus is n van de drie tentoonstellingen waarmee het spectaculair uitgebreide Museum de Fundatie komend weekend heropent.

- Gerard Spong schreef een boek waarbij hij zich liet inspireren door de meest opmerkelijke moordzaak uit zijn carrire: de dood van Bebe Pana, of wel, de Nuenense moordzaak. Spong wist verdachte Edwin ten W. vrij te krijgen, tot grote ontevredenheid van misdaadjournalist Peter R. de Vries. De Vries is ervan overtuigd dat Edwin ten W. de moord WEL heeft gepleegd.

Muziek is er van Unknown Mortal Orchestra, tafelheer is Jan Mulder.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.