De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De comeback van Justin Bieber

24-01-2020

De Canadese zanger Justin Bieber was jarenlang een tieneridool. Hij brak op 14-jarige leeftijd door op YouTube en had daarna uitverkochte zalen en miljoenen fans over de hele wereld. Nu is het alweer vijf jaar geleden dat zijn laatste album uitkwam, en daarna is het een tijd lang stil geweest rondom de zanger. Maar alles lijkt erop dat Justin Bieber een comeback maakt: er is een nieuw album aangekondigd, de single daarvan is net verschenen en vanaf maandag is er een tiendelige documentaireserie over hem te zien op YouTube. We praten erover met Carolien Wolsink, Nyca van Nielen en Simone de Canne. Negen jaar geleden zaten ze al aan tafel om als ‘Beliebers’ te praten over Justin Bieber. Zijn ze nog steeds groot fan?  

DWDD Bijwonen? Ga naar bit.ly/dwddbijwonen

 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.