De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Canon 100 jaar Radio Tunes - New Cool Collective

05-11-2019

Vandaag vieren we 100 jaar radio! Met fragmenten uit legendarische radioprogramma's, beroemde presentatoren van toen en nu en onvergetelijke radiojingles: van Joost den Draaijer tot Spijkers met Koppen, van Lex Harding tot Met Het Oog Op Morgen. Matthijs wordt bijgestaan door Gerard Ekdom, die de avond 'aan elkaar schuift'.

Kijk hier de hele uitzending terug.

Giel is terug met zijn Giel Mobiel, New Cool Collective speelt een medley van bekende en minder bekende radio-tunes en mister Candlelight, Jan van Veen, brengt speciaal voor deze gelegenheid een gedicht. Jellie Brouwer van Kunststof Radio interviewt Willem van Kooten en Simone Walraven, Herman van der Zandt spreekt namens Met Het Oog Op Morgen het illustere duo Curry & Van Inkel.

Dolf Jansen en Felix Meurders van Spijkers met Koppen bespreken Langs de Lijn met commentatoren Andy Houtkamp en Arman Avsaroglu, Mattie & Marieke maken speciaal voor DWDD het radiogeluid van 100 jaar Nederlandse radio en Ruud de Wild praat met Radio Veronica-legende Lex Harding.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.