De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Uitreiking Sonja Barend Award 2019 (hele gesprek)

14-10-2019

Elk jaar organiseert de VARAgids de Sonja Barend Award , dé prijs voor het  beste tv-interview van het afgelopen seizoen.

Dit jaar zijn de kanshebbers Maaike Timmerman, Ivo Niehe, Jeroen Wollaars, Jeroen Pauw, Tim den Besten, Eva Jinek, Tijs van den Brink, Margriet van der Linden, Matthijs van Nieuwkerk en Kefah Allush. Laatstgenoemde mag de prijs mee naar huis nemen wegens zijn interview met Peter van Uhm in 'De kist' (EO). Oud-commandant der strijdkrachten Van Uhm verloor zijn zoon die op missie in Afghanistan was. 

Kefah Allush was niet in Nederland en kon de prijs niet in ontvangst komen nemen. Daarom nam Peter van Uhm plaats aan tafel. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.