De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Speelfilm Instinct - regiedebuut Halina Reijn

26-09-2019
Morgen gaat het regiedebuut van Halina Reijn in première op het Nederlands Film Festival: Instinct, de eerste speelfilm die Halina Reijn en Carice van Houten met hun filmbedrijf Man Up produceren. De psychologische thriller ging al in wereldpremière op het filmfestival van Locarno, waar hij werd bekroond met de Variety Piazza Grande Award. Hoofdrolspelers zijn Carice van Houten en Marwan Kenzari. Onze Hollywoodsterren zijn dus terug in Nederland en zitten samen met regisseur Halina Reijn aan tafel. 

Op vrijdag 4 oktober is ‘Het beste van BNNVARA’ te zien op het Nederlands Film Festival, met vier films, waaronder Instinct. Editor van de film Job ter Burg is aanwezig voor een Q&A. Klik voor meer info.

DWDD Bijwonen? Ga naar bit.ly/dwddbijwonen


Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.