De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Humble Heroes - Untitled (pre-show)

23-09-2019

Morgen voor de 45e keer in Paradiso: de uitreiking van de Zilveren en Gouden Notenkraker; een award voor en door muzikanten. Met als bijzonder programmaonderdeel de 'Humble Heroes Award'. Een prijs voor muzikanten die normaal in de schaduw van de grote artiesten staan.


In DWDD vanavond een speciale Humble Heroes Band, met grootheden uit de Nederlandse popmuziek die je normaal gesproken niet op de voorgrond ziet staan:

Martijn van Agt (gitarist,o.a. Ilse DeLange en Anouk), Aram Kersbergen (bassist, o.a. Metropole Orkest, Trijntje Oosterhuis), Arnold van Dongen, (gitarist, o.a. Marco Borsato, Glennis Grace) en Bart Vergoossen (drums, Ilse Delange).


Meer muziek? Klik hier en kijk alle minuutjes én de hele nummers voor aanvang terug op de Muziek Draait Door-overzichtspagina.


DWDD Bijwonen? Ga naar bit.ly/dwddbijwonen

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.