De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 07-11-2019

07-11-2019

•    Hoogleraar Sjaak Neefjes wordt morgen onderscheiden met de Josephine Nefkens-prijs voor zijn baanbrekende kankeronderzoek. Zo gebruikte hij een erfenis om een vergeten kankermedicijn opnieuw succesvol in te zetten. 
 
•    Een nieuwe roman van Mart Smeets: ‘Het Spel’, zijn vijfde alweer. Een unieke roman over klassieke muziek, topsport en de liefde!
 
•    In "1 uit 10", spin-off van de rubriek 10 uit 10, stellen we de vraag: wie is de beste? In deze editie gaan we het hebben over de beste talentenshow van de laatste tien jaar. Angela Groothuizen en Gordon zitten aan tafel.
 
•    Het is twintig jaar geleden dat het legendarische album ‘Urban Solitude’ van Anouk uitkwam. Wij vroegen Eva van Manen, WIES en YSA een nummer van het album te kiezen en te vertalen naar het hier en nu.
 
•    Antoinnette Scheulderman is tafeldame.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.