De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 08-11-2019

08-11-2019
  • Morgen wordt de Geschiedenisleraar van het Jaar verkozen. Op de dag de Berlijnse Muur viel, 30 jaar geleden. Hoe brengen we deze historie over op de volgende generatie? We vragen het drie genomineerde geschiedenisdocenten: Chantal Kleve, Marieke Barendse en Willem Kiggen.
     
  • Een jaar geleden zaten Lévi Weemoedt en Özcan Akyol aan tafel, toen de dichtbundel ‘Pessimisme kun je leren!’ uitkwam. Dat werd een groot succes en nu is er een nieuwe bundel: ‘Gezondheid’.
     
  • 'Pauls Nummer 1 Show' was afgelopen week voor het eerst te zien. Paul de Leeuw was over de eerste uitzending niet tevreden, over de tweede die morgen te zien is wel. Waarom? Hij geeft vanavond uitleg!
     
  • Het is morgen 30 jaar geleden dat de Berlijnse Muur viel. Daarom staat het Klein Orkest nog één keer op ons podium met het mooiste lied dat ooit is geschreven over die muur: ‘Over de muur’, met introductie van Beatrice de Graaf. 
     
  • Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs.  

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.