De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 30-09-2019

30-09-2019
Matthieu van der Poel had een inzinking, Annemiek van Vleuten werd wereldkampioen en Nils Eekhoff werd gediskwalificeerd: het WK wielrennen. We praten na met Mart Smeets, Thijs Zonneveld, Thomas Dekker en Henk Lubberding.

Topcrimineel Stanley Hillis was berucht wegens zijn bankovervallen en ontsnappingen uit gevangenissen. En beroemd door zijn interview met Sonja Barend. Zijn leven is nu gevat in een serie. Aan tafel: Sonja Barend en Peter R. de Vries.

In 2013 zeilen acht vrijbuiters richting het Noorderlicht. Na problemen in Schotland verlaten vijf vrienden de boot, drie zetten door en van hen wordt nooit meer iets vernomen. Hans Steketee raakte geïntrigeerd door dit verhaal en schreef het boek 'De Warnow'. 
 

Diwa brengt met haar band Darlyn een ode aan de zangeres Debbie Harry!
 

Arjen Lubach is tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.