Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Elke werkdag om 19 uur opnpo1

DWDD is natuurlijk de talkshow die gepresenteerd wordt door Matthijs van Nieuwkerk, over politiek, cultuur, wetenschap, sport en media. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

VOLG ONS

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door hele uitzending 13-09-2019

13 sep 2019
Gisteravond vertelde conservator Jurgen Tjon A Fong dat het Amsterdam Museum de naam Gouden Eeuw niet meer zal gebruiken. Niet iedereen is het daar mee eens. Politicus Thierry Baudet, historicus Zihni Özdil en hoogleraar Maarten Prak gaan hierover in debat. 
 Zes seizoenen lang liet de Downton Abbey familie zijn trouwe kijker aan het scherm gekluisterd. Deze herfst komt er ook een speelfilm. Aan tafel zit de Nederlandse Downton Abbey familie: baron en barones Van Verschuer en een klein deel van hun personeel.
 In onze rubriek DWDD Heimwee: Kopspijkers. Binnenkort is het alweer 25 jaar geleden dat het programma voor het eerst te zien was. Wij kijken terug met Jack Spijkerman. 
 Vorig seizoen zaten Rudy Bennett en Robbie van Leeuwen aan tafel met opnieuw ontdekte liedjes van The Motions. Afgelopen zomer dook Rudy met zijn Motions de studio in om deze liedjes op te nemen en vanavond is de première!
 Het is vrijdag, dus Marc-Marie Huijbregts is tafelheer. 
Sfeerbeeld BNNVARA programma's