De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 06-02-2019

06-02-2019
Peter Vandermeersch maakte vandaag bekend te stoppen als hoofdredacteur van NRC Handelsblad. Hij leidde de redactie sinds 2010 en wordt na zijn afscheid op 1 september correspondent in Frankrijk. Hij schuift aan. 

 Ze zijn vooral bekend als schrijvers van Zondag met Lubach, maar nu Arjen even van de buis is komen Diederik Smit, Tex de Wit en Jonathan van het Reve met hun eigen satirische nieuwsprogramma: Makkelijk Scoren. De mannen zitten aan tafel. 

 Waylon neemt ons voor de tweede keer mee in de wereld van de Outlaw, een beweging die ingaat tegen de gevestigde orde in de country-industrie. Vanavond neemt hij de Amerikaanse countryzanger Willie Nelson onder de loep.

Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn.

Jan Mulder is vanavond de sidekick van Matthijs.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.