De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 4-10-2013

04-10-2013

- Over de man, zijn aftreden en de eventuele gevolgen: we bespreken het 'dossier' Henk Krol met Sheila Sitalsing, Jan Mulder en Joost Vullings.


-Vanaf 10 oktober presenteert Patricia Paay Cougar Love op TLC. Een serie van zes afleveringen, waar steeds twee zogenaamde cougars worden gevolgd: krachtige, zelfstandige vrouwen, ieder met een eigen reden om een affaire te beginnen met een jonge minnaar. Vanavond lichten bij ons drie van deze vrouwen hun wellicht ongebruikelijke keuze toe: Charlotte Bon, Anita Wix & Marjoke Roker.


- Het is weer vrijdag dus nemen we de week door. Deze keer met de man achter de spectaculaire achtervolging van de iPhone dief die live te volgen was via Twitter: Jaap Stronks! En we bespreken wat eigenlijk niet besproken kan worden: de laatste aflevering, van het laatste seizoen van de immens populaire televisieserie 'Breaking Bad' met Wilson Boldewijn.

Muziek wordt vandaag verzorgd door niemand minder dan John Legend! Tafelheer is vanavond Marc-Marie Huijbregts en zoals iedere vrijdag luidt hij het weekend in: Pieter Derks!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.