De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 24-10-2013

24-10-2013
- De komende zomer zal tijdens het WK voetbal in Brazili n van de allerbeste spitsen er niet bij zijn. Zlatan Ibrahimovic of Cristiano Ronaldo blijft thuis, want Zweden en Portugal zullen in november in een onderlinge play-off uitmaken wie er naar het WK gaat. Wie van de twee moet volgende jaar naar Brazili? Aan tafel twee voorstanders van Ronaldo: Auke Kok en Jan Roelfs n twee voorstanders van Zlatan: Sjoerd Mossou en onze eigen Erik Dijkstra.

- Documentaire: 'Een man weet niet wat hij mist. Makers Tim den Besten en Nicolaas Veul onderzoeken de houdbaarheid van seksuele hokjes en besluiten tot een experiment. Tim (homo) zal voor het eerst in zijn leven seks hebben met een vrouw.

- Nieuw programma Welkom bij de Kamaras: een aantal BNers wordt gevolgd tijdens hun verblijf bij een stam in Namibi, waar zes Nederlandse acteurs aan zijn toegevoegd. Bananasplit goes Africa! Aan tafel de zes acteurs die zich wekenlang hebben voorgedaan als volbloed rimboebewoners: Dennis Rudge (Stamhoofd), Rogier Komproe (Zoon van het stamhoofd), Jenifer st. Jago (Vrouw van stamhoofd), Rachella Kingswijk (dochter van het stamhoofd), Michiel Blankwaardt (sterkste krijger) en Maikel van Hetten (medicijnman).   

Muziek is er van Taymir, tafelheer is Johan Fretz.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.