Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door hele uitzending - 6-11-2013

6 nov 2013
- De geruchtmakende moordzaak rond Marianne Vaatstra lijkt geen eind te kennen. Publicist Wim Dankbaar wil het oude dagboek van de moeder van Marianne, Maaike Vaatstra, publiceren, tegen haar wil in. Hij kreeg het via een vriendin van Maaike in handen. Hij acht de zoektocht naar de waarheid belangrijker dan de wens van de nabestaanden. Aan tafel Peter R. de Vries, die de moordzaak uitgebreid heeft behandeld.

- Normaal gesproken zit hij bij ons om college te geven over het werk van anderen, maar vanavond praten we met hem over zijn magnus opus Americana: Joost Zwagerman.

- Muzikale Guilty Pleasures: wie kent ze niet. Van die liedjes uit je middelbareschooltijd die je nu stiekem luidkeels meezingt. Ook muzikanten hebben zo hun heimelijke, onverwachte en misschien wel pijnlijke muzikale genoegens, die wij dan weer graag met ze bespreken. Vanavond doen we dat met Alex Roeka en Karsu.

Tafeldame is Sylvana Simons!

Populair bij BNNVARA