De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 8-11-2013

08-11-2013
- Hij is nu cht wat je noemt een symbool van zijn tijd: Cees de steentijdman. Toen hij gevonden werd was hij slechts een skelet. Nu heeft hij na 4500 jaar weer een gezicht gekregen en is hij bij ons in de studio met archeoloog Rob van Eerden en fysisch antropoloog Maja dHollosy.

- Geldt het gevleugelde gezegde ze zijn zo lekker gewoon gebleven voor vriendinnen en collega actrices Halina Reijn en Carice van Houten? Op die vraag geven ze antwoord in het boek Antiglamour en vanavond bij ons aan tafel.

- De Week Draait Door met deze keer Dominee Gremdaat over hoe we ons het best kunnen voorbereiden op de donkere, koude wintertijd die komen gaat. Wat ook komen gaat zijn de MTV EMAs aanstaande zondag in Amsterdam. Aan tafel zogenaamde 'screamers', speciaal geselecteerde fans die wereldsterren met gepast gegil zullen begroeten op de rode loper.

We zijn er trots op: n van de laatste optredens van Keane, voordat ze langere tijd een pauze inlassen, en dat doen ze bij ons! Paul de Leeuw is tafelheer en tot slot luidt Pieter Derks het weekend in!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.