De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 13-11-2013

13-11-2013
- 142,4 miljoen dollar (106 miljoen euro) werd gister betaald voor een drieluik van de Ierse kunstenaar Francis Bacon! Wieteke van Zeil en Hans Jansen over dit nieuwe kunstveilingrecord.

- Herman Schoemaker maakte tijdens de Koude Oorlog deel uit van een geheime 'stay behind' groep. In geval van een Russische invasie moesten zij sabotage-acties opzetten. Hij is er vorige week op afgestudeerd. Hij zit aan tafel met hoogleraar Beatrice de Graaf.

- De ideale muziekavond van Vic van de Reijt. Welke muziekfilm, welke documentaire, welk concert, welke optredens, welk interview wil hij op tv laten zien als hij het voor het zeggen zou hebben?

De muziek wordt vanavond verzorgd door BRUUT!, tafeldame is Rosanne Hertzberger en zoals altijd op woensdag Nico Dijkshoorn!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.