De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 20-11-2013

20-11-2013
- Als we Kris Verburgh, schrijver van het mateloos populaire boek 'De Voedselzandloper' mogen geloven, is brood helemaal niet gezond. Feit of fabel? Die discussie zal nog wel even gevoerd worden, maar wat wel een feit is, is dat de broodconsumptie in Nederland tanende is. Aan tafel Inge Olink en Menno 't Hoen, bakkers die (kennelijk tegen wil en dank) zorgen dat er dagelijks brood bij ons op de plank ligt.

- 'Men zegt wel dat we vrienden zijn' zegt Constant Meijers over zijn bijzondere band met Neil Young, 'maar hij belt me nooit'. Over deze bijzonder, dan wel bizarre relatie met de Canadese singer-songwriter, schreef Meijers het boek 'Forever Young'. Zometeen wordt het gepresenteerd in de Melkweg in Amsterdam, maar eerst zit hij bij ons aan tafel. Aan zijn zijde Freek de Jonge, die speciaal voor de gelegenheid een vertaling van het nummer 'Flags of Freedom' maakte.

- Een hommage aan de beste voetballer ter wereld: Cristiano Ronaldo! Een muziektheaterspel, met Jan Mulder, Eric Vaarzon Morel, Charley Luske, Sedrig Verwoert, Else-Linde Buitenhuis, en Bernard Wesseling.

Muziek wordt verzorgd door Sjaak. Tafeldame is Sylvana Simons en het is weer woensdag, dus Nico Dijkshoorn dicht!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.