De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 8-1-2014

08-01-2014
- Waar en wanneer je maar wilt online colleges volgen van wereldwijd bekende wetenschappers. Deze MOOCs (Massive Online Open Courses) zijn de toekomst van het hoger onderwijs, volgens o.a. minister Jet Bussemaker. Samen met Alexander Klpping, medeoprichter van Universiteit van Nederland, komt zij praten over deze digitale manier van studeren.

- Nick & Simon zijn voor hun docusoap opnieuw op een muzikale ontdekkingsreis gegaan samen met Kees Tol. Dit keer zijn ze naar Cuba en Jamaica afgereisd, waar ze zich hebben laten inspireren door reggae, rastafari en dancehall.

- Arjen Lubach en Paulien Cornelisse praten ons vanavond weer helemaal bij wat betreft de nieuwste onwikkelingen in de Nederlandse taal.

Verder wordt de muziek vanavond verzorgd door The Future's Dust en is Nico Dijkshoorn ook weer van de partij. Tafeldame is Dionne Stax.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.