De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 25-2-2014

25-02-2014
- Gisteren heeft de Oegandese president Museveni een zeer controversile antihomowet ondertekend, waardoor openlijke homoseksuelen tot levenslang in de gevangenis kunnen worden gegooid. Hiernaast zet de wet ook aan tot mogelijke lynchpartijen en ander geweld tegen homo's en lesbiennes in Oeganda. Aan tafel komen oud Afrika correspondenten Marcia Luyten en Arne Doornebal praten over deze draconische wet.

- Het is alweer bijna maart en dat betekent dat er een boek van de maand februari gekozen moet worden! Aan tafel schuiven zoals vanouds Gerda Aukes, Monique Burger, Ronnie Terpstra en Wim Krings aan om ons te vertellen wat we absoluut moeten lezen deze maand.

- D verrassing der verrassingen op de Olympische Spelen kwam toch wel van Jorrit Bergsma die, in plaats van de gedoodverfde favoriet Sven Kramer, het goud won op de tien kilometer in Sochi. Ook zorgde hij voor opschudding door zich plots af te melden voor de ploegenachtervolging. Hij komt zijn verhaal doen, samen met zijn coach Jillert Anema.

De muziek wordt verzorgd door The Ex en tafelheer is Giel Beelen.