De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 21-3-2014

21-03-2014
- Is Geert Wilders nu dan officieel te ver gegaan? Een storm van kritiek, zowel in binnen- als buitenland, en nu is na Roland van Vliet ook Joram van Klaveren uit de partij gestapt. Het einde van de PVV? Aan tafel: Sywert van Lienden, Joost Zwagerman en Prem Radhakishun.

- Sterrenkundige Vincent Icke komt het fenomeen 'Kosmische Inflatie' duiden n legt uit waarom de wetenschappers die het fenomeen bewezen hebben vrijwel kunnen rekenen op een Nobelprijs.

- De Britse zangeres Kate Bush geeft voor het eerst sinds 1979 weer een reeks concerten! Verwacht wordt dat de tour 'Before the Dawn' binnen een mum van tijd uit zal verkopen. Aan tafel: Kate Bush impersonator Maaike Breijman!

- Op 21 maart viert 24classics de geboortedag van Bach met de 'Happy Bachdag'. Dit doen ze door op deze eerste lentedag op zo veel mogelijk plaatsen in Amsterdam Bach te laten klinken. Ook de 14-jarige violist Tim de Vries draagt zijn steentje bij!

Verder is er muziek van het waanzinnige Bells of Youth, grappen van Pieter Derks en is Marc-Marie Huijbregts tafelheer!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.