De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 4-4-2014

04-04-2014

- Agnetha, Bjrn, Benny en Anni-Frid; wie kent ze niet?! De Scandinavische supertroupers van ABBA wonnen op 6 april alweer 40 jaar geleden het Eurovisie Songfestival met het wereldnummer 'Waterloo'. Aan tafel over de nog altijd razend populaire Zweden: Yuri Honing.

- Gisteravond kondigde de legendarische talkshow-host David Letterman aan te stoppen na 32 jaar 'Late Show with David Letterman'. Met Jelle Brandt Corstius nemen we de top-10 beste en meest hilarische Letterman momenten door!

- Professioneel moppentapper Ton Kas komt terug in de Nederlandse theaters, met loeiveel nieuwe mopjes, grapjes en grollen.

- Actrice Cystine Carreon gaat een rol spelen in de nieuwe musical 'Pluk van de Petteflet'. Ook hoofdrolspeler Justin Swagerman is aanwezig!

Verder is er stand-up van Pieter Derks, muziek van Sky Pilots en is Marc-Marie Huijbregts tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.