De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 16-4-2014

16-04-2014
- Een iconisch duo gaat uit elkaar. Vandaag is bekend geworden dat Pauw & Witteman aan het einde van dit seizoen stopt. Jeroen Pauw krijgt na de zomer zijn eigen talkshow en Paul Witteman gaat ook nieuwe programma's presenteren. Vanavond schuiven beide heren aan. 
- Aankomende vrijdag start de nieuwe zesdelige serie van Peter R. de Vries: 'Peter R. over de grens'. Hierin reist hij af naar verschillende landen om internationale schendingen van de rechten van het kind aan de kaak te stellen. Vanavond komt hij vertellen over de vaak schokkende feiten waarmee hij werd geconfronteerd.
- Kris Berry, Danny Vera en Sven Figee (Sven Hammond Soul) spelen aankomende zaterdag tijdens Record Store Day door heel Nederland in onafhankelijke platenzaken om de muziek te eren. Wereldwijd doen er zelfs meer dan 3000 artiesten mee. Vanavond bespreken we de favoriete albums van Kris, Danny en Sven! 
Hiernaast komt Nico Dijkshoorn dichten, is er muziek van Intergalactic Lovers en is Adriaan van Dis tafelheer!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.