De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 18-4-2014

18-04-2014
- Aad van den Heuvel schuift vanavond aan om de gisteren overleden literaire gigant n Nobelprijs-winnaar Gabriel Garca Mrquez te memoreren. 
- Het is vrijdag n bijna Pasen, dus wat is er nou lekkerder dan een college over de heerlijke gospelmuziek. 'Docenten' van de avond zijn Berget Lewis en Shirma Rouse. 
- Gisteren zagen meer dan 3.2 miljoen kijkers het spektakel dat 'The Passion' heet. We blikken met regisseur David Grifhorst terug op deze sensationele avond!
- Eerder deze week in de TV Draait Door zagen we een fenomenale goocheltruc, waar zelfs Harrison Ford van ondersteboven was. Aan de Nederlandse Magician Ramana, vragen we om antwoorden en geheimen! 
Muziek is er van niemand minder dan Gers Pardoel en ook Pieter Derks is van de partij. Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.