De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door media-uitzending - 2-5-2014

02-05-2014

Media-uitzending met het TV-moment van de maand en de volgende onderwerpen:

- Humberto Tan presenteert sinds augustus Nederlands nieuwste talkshow: RTL Late Night. Tijd om met Humberto terug te kijken op dit eerste seizoen, wat waren de hoogte- en dieptepunten?

- De VPRO documentaireserie: 'Slaapkamers' is een regelrechte hit en werd alom met bejubelende recensies ontvangen. In de serie vertellen geliefden in bed (vaak) de allerintiemste details over hun relatie. Aan tafel: Het koppeltje Arno en Tonny!

- Afgelopen week werd de eerste aflevering van 'Dynamo: Magician Impossible' uitgezonden, waarin illusionist Dynamo waanzinnige trucs doet. We vragen Hans Klok om een klein tipje van de magische sluier op te lichten.

Muziek is er van huisband Tangarine en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.