De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 6-5-2014

06-05-2014
- Gisteren ondertekende president Poetin van Rusland een wet die vloeken verbiedt op straffe van een geldboete. Een dag eerder tekende Poetin ook al een wet die kritiek op de rol van de Sovjet-Unie in de Tweede Wereldoorlog verbiedt.  De rol van Stalin en het Rode Leger mag alleen als heldhaftig bestempeld worden. Russen die de rol van de Sovjet-Unie verdraaien tijdens de Tweede Wereldoorlog kunnen maximaal 5 jaar gevangenisstraf krijgen.  Met de omstreden homo-wet van vorig jaar lijken vrijheden in Rusland steeds verder beperkt te worden. Aan tafel:  Martin imek

- Als er n plek is waar veel 'guilty pleasures' vandaan komen, is het wel het Eurovisie Songfestival. Vanavond is de eerste halve finale in Kopenhagen en dus een prachtige aanleiding om Bente, Michael Prins en Hadewych Minis hun favoriete songfestival-nummer ten gehore te laten brengen!

- Floortje Dessing is al bijna 20 jaar d reisleidster van Nederland en heeft de meest waanzinnige plekken ter wereld bezocht. Met de zomer voor de deur zitten wij dan ook met maar n vraag voor Floortje: Waar moeten we in godsnaam naar toe dit jaar?!

Muziek is er van DeWolff en tafelheer is Erik Dijkstra!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.