De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 7-5-2014

07-05-2014
- Gisteravond keken meer dan 3 miljoen mensen naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival, waar ook Nederland aan meedeed. De (soms) bizarre en hilarische optredens nemen we vanavond door met Twitter-fanatiekelingen Rik van de Westelaken, Nynke de Jong en Korneel Evers!
- Hans Beerekamp, Jean-Pierre Geelen en Henk van Gelder maken vanavond de nominaties voor de Nipkowschijf 2014 bekend voor het beste televisieprogramma van het afgelopen jaar.
- Je hoort hem waarschijnlijk dagelijks op de radio, maar als we de naam Cees Schrama zeggen doet dat niet direct een belletje rinkelen. De sessiemuzikant speelde o.a. voor Golden Earring, Boudewijn de Groot en Shocking Blue en vanavond schuift hij bij ons aan! 
Verder komt Nico Dijkshoorn dichten, is er muziek van het waanzinnige Jungle en is Halina Reijn tafeldame!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.