De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 9-5-2014

09-05-2014
- Een Rembrandt-rumcake, Jackson Pollock-pie of Caravaggio cupcake? Vanavond komen vier toppattissiers Bart de Gans, Boudewijn Nijmeijer, Carlo Midiri en Peter Remmelzwaal een eetbaar kunstwerk maken!
- Hoofdredacteur Peter Vandermeersch over de matige recensie voor het toneelstuk Anne op de voorpagina van NRC Handelsblad.
- Vandaag is het bestaan van het 117e element officieel erkend in het periodiek systeem der elementen. Aan tafel: Diederik Jekel. 
- Afgelopen dinsdag zong Hadewych Minis een waanzinnige versie van het winnende songfestival-lied Ding-a-Dong uit 1975. Vanavond, voor het eerst in jaren, brengt Getty Kaspers het origineel ten gehore om Ilse & Waylon een hart onder de riem te steken!
Verder is er muziek van Sunday Kids, stand-up van Pieter Derks en is Marc-Marie Huijbregts tafelheer!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.