De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 16-5-2014

16-05-2014
- Het duurt nog twee jaar, maar de nieuwe Amerikaanse president-kandidaten Hillary Clinton en Jeb Bush maken zich nu al klaar voor de strijd. Aan tafel: Twan Huys.

- Eind 2014 gaat de musical 'Billy Elliot' in premire, over een jongetje dat niets liever doet dan ballet. Joop van den Ende zit vanavond aan tafel met voormalig topballetdanser Boris de Leeuw n drie "Billy's"!

- Volgens velen is onze tweede plek op het Eurovisie Songfestival te danken aan de schitterende registratie die bedacht werd door Hans Pannecoucke. Vanavond praten we met hem.

- De cover van 'I Will Survive' door de Hermes House Band werd het lijflied van het Franse voetbalelftal en is nu onderwerp van een Franse documentaire. Voormalig zangeres Judith Nijssen schuift aan.

Muziek is er van Kovacs, stand-up comedy van Pieter Derks en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.