De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 22-03-2018

22-03-2018

- Met Tom Jan Meeus, Beatrice de Graaf, Özcan Akyol en Erik Dijkstra blikken we terug op de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen en het referendum.

- Gisteren werd in de VS de laatste aflevering van de serie ‘American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace’ uitgezonden. Leon de Winter noemt de serie een meesterwerk.


- Uiteraard is er een school vernoemd naar Willem Wilmink en die staat in Enschede. Groep 7 en 8 zingen vanavond het lied 'Twee vriendinnen’ van Wilmink. Aan tafel: Melanie Koster, directeur van de school.


Verder vanavond: de Amerikaanse (jazz)zanger Gregory Porter zingt van zijn nieuwe album het liedje 'L-O-V-E' en Jan Mulder is tafelheer!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.