De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 10-01-2018

10-01-2018

- Vandaag werd tijdens het proces rond de moordzaak op Anne Faber bekend dat Michael P. heeft bekend dat hij haar heeft ontvoerd, verkracht en vermoord. Aan tafel Peter R. de Vries.

- DENK pleit voor een videoscheidsrechter in de Tweede Kamer. Dat is volgens de partij nodig om te beoordelen of Khadija Arib Voorzitter Tweede Kamer haar werk wel eerlijk doet. Cabaretier Dolf Jansen gaat daar vanavond in onze uitzending, op geheel eigen wijze, op in.

- Het is de makers van het tv-programma RAMBAM gelukt om te infiltreren bij de ontgroening van enkele studentenverenigingen. Undercoverstudenten namen een kijkje hoe dat in z'n werk gaat, en dat leverde schokkende verhalen op. Vanavond komen de makers van het programma Rambam en Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck in de studio om te praten over deze onthulling.

- Vanavond weer een nieuwe aflevering van Het Groot Nederlands Songbook. Deze keer Stef Bos en LAKSHMI.

Zoals elke woensdag is er weer een gedicht van huisdichter Nico Dijkshoorn en tafelheer van vanavond is Özcan Akyol.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.