De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 25-01-2018

25-01-2018

Don Ceder is advocaat en lijsttrekker van de ChristenUnie in Amsterdam. Forbes nam hem dit jaar op in de prestigieuze '30 Under 30'-lijst.

- Skeletonatlete Kimberley Bos gaat naar Pyeongchang.

- Jan Terlouw gaat de theaters in en vertelt over zijn leven als wetenschapper, politicus en schrijver. Én hij gaat uiteraard in op zijn grote zorgen over milieu en klimaat.


- Vandaag zou zangeres Etta James 80 jaar zijn geworden. Daarom een kleine ode van Linde Schöne, die vanavond de Nederlandse vertaling van 'I'd Rather Go Blind' zingt.


Tim Hofman is weer terug! Hij moest een tijd rust houden wegens een hersenschudding, opgelopen tijdens opnames van '#Boos'. Vanavond is hij de sidekick van Matthijs.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.