De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 26-01-2018 (media-uitzending)

26-01-2018
Media-uitzending - 26-1-2018

Elke laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van die maand. We bespreken de meest opvallende momenten op tv en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hén is opgevallen. De TV Draait Door is een compilatie met de beste fragmenten van de maand.


Gasten: 

- Ruben Terlou. Hij scoort wederom hoge ogen met zijn tweede serie over China: 'Door het hart van China'.

- Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, werd onlangs in het ziekenhuis opgenomen. Naar verluidt wegens overmatig drugsgebruik. RTL werd beticht van onverantwoordelijk gedrag: de omroep zou de eigen reality-sterren aan hun lot overlaten. Aan tafel: Britt Dekker.

- Onze AIVD waarschuwde de Amerikanen dat Russen de computers van het Witte Huis, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Democratische Partij waren binnengekomen. En dat weten we dankzij journalistiek vakwerk van Huib Modderkolk (Volkskrant) en Eelco Bosch van Rosenthal (Nieuwsuur).

- Het is media-uitzending, dus staat huisband Roxeanne Hazes op de bühne. Ze geeft muzikaal commentaar op de onderwerpen aan tafel.


- Voor de derde keer is André van Duin tafelheer! Hij vervangt tijdelijk Marc-Marie op de vrijdag.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.