De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

#TBT 83-jarige fotograaf Eddy Posthuma de Boer op ADE

19-10-2017
Het is feest in de hoofdstad: het Amsterdam Dance Event (ADE) is losgebarsten. De grootste conferentie voor elektronische muziek wereldwijd Er zijn workshops, van marketingtips voor de muzikant tot uitleg over de nieuwste muzieksoftware, discussies, colleges en natuurlijk… optredens. Heel veel en heel diverse optredens.

In 2014 bezocht, de toen 83-jarige fotograaf Eddy Posthuma de Boer twee uiteenliggende punten in het muzikale spectrum: de Armada Night in de HMH, het label van o.a. Armin van Buren, waar deep house en trance werd gedraaid. Daarna vloog hij door de nacht naar OT301, waar onder meer de legendarische producer Mala draaide, één van de grondleggers van uitgesponnen dubstep. Wat heeft zijn lens allemaal gezien?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.