De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 23-11-2017

23-11-2017
- Fotograaf Pete Souza bracht onlangs het boek ‘Obama, een intiem portret’ uit met prachtige foto's van de voormalige president. In de studio: Eelco Bosch van Rosenthal. 

- Morgen, vrijdag 24 november, neemt professor Dijkgraaf ons voor de zevende keer mee naar de wereld van de wis- en natuurkunde. In een live college legt hij ons dit keer één van de belangrijkste principes uit over de wereld waarin we leven: symmetrie. 

- Het is 25 jaar geleden dat zanger René Klijn in het tv-programma 'Schreeuw van de Leeuw' met presentator Paul de Leeuw een memorabel en openhartig gesprek had over de ziekte Aids. Tot slot zong René het nummer 'Mister Blue'. Het gesprek maakte veel los en Klijn kreeg veel steunbetuigingen uit het hele land. Het liedje werd een dikke hit in 1993. Niet lang daarna overleed René Klijn. Aan tafel: Paul de Leeuw, ook tafelheer, toenmalig regisseur Rinus Spoor én toenmalige redacteuren Cornald Maas, Michiel van Erp en Nelleke van der Drift. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.