De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 2-11-2017

02-11-2017
- We bespreken dag twee van het debat over de regeringsverklaring Rutte III. Aan tafel: Tom-Jan Meeus en Barbara Baarsma.

- Ernst Jansz, oprichter van Doe Maar, zit vijftig jaar in de muziek. Reden voor een CD met boek: 'De Neerkant'. Vernoemd naar het dorpje Neerkant in de Brabantse Peel, waar Ernst en zijn muziekvrienden van CCC Inc. in 1970 een commune begonnen.

- Willem Vissers is sportjournalist, maar schrijft sinds januari 2017 een wekelijkse column over het reilen en zeilen van het gezin Vissers, met hun meervoudig gehandicapte zoon Samuel. Die columns zijn nu gebundeld in het boek ‘Samuel. Kroniek van een ongewoon gezin’.

Muziek: Yuri Honing Acoustic Quartet. Tafelheer: Paul Witteman.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.