De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending

25-10-2017
- De bekendmaking van de genomineerde boeken voor de NS Publieksprijs 2017. Te gast daarover is Eppo van Nispen tot Sevenaer.

- George Michael overleed op Eerste Kerstdag 2016. Hij was in zijn laatste dagen nog bezig met het maken van een documentaire over zijn leven. Nu is de documentaireFreedom af. Soulzanger Jeangu Macrooy praat over de documentaire van George Michael. 

- Jelle Brandt Corstius over zijn nieuwe programma Robo Sapiens, hierin onderzoekt hij hoe robots en kunstmatige intelligentie ons leven beïnvloeden. 
En hij reageert op de commotie op zijn brief in Trouw. 

Verder een theatertrailer in de studio van het stuk Julius Caesar van theatergroep Orkater en het Amsterdamse Bos Theater.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.