De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Roxeanne Hazes - In Mijn Bloed (minuut)

04-09-2017
De 24-jarige 'dochter van' maakt haar debuut als huisband van De Wereld Draait Door. De zangeres zal met haar band elke laatste vrijdag van de maand in de media-uitzending van DWDD spelen, waarbij ze muzikaal commentaar levert op de onderwerpen aan tafel.

In mei dit jaar bracht ze haar eerste single genaamd 'Ik was toch je meisje' uit. Deze single is onderdeel van haar debuutalbum dat op 7 september in de Melkweg wordt gelanceerd. Hierna gaat ze op tournee. Met dit album heeft ze een nieuwe artistieke koers ingeslagen. 

Eerdere huisbands van De Wereld Draait Door waren Roel van Velzen, MOKE, Lucky Fonz III, Rigby, Go Back to the Zoo, ChefSpecial, The Kik, Tangarine, Typhoon, Lucas Hamming en Sue the Night.

Meer muziek? Klik hier en kijk alle minuutjes n de hele nummers voor aanvang terug op de Muziek Draait Door-overzichtspagina.