De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

DWDD hele uitzending - 7-9-2017

07-09-2017

- Sint-Maarten, the day after... Gisteren zat ze al bij ons aan tafel; Dieudonnee Ostiana. Met de allerlaatste vlucht vertrok zij van Sint-Maarten. Vanavond kijken we met haar n haar moeder Mireya Ostiana-Wijman naar de huidige situatie. Hoe hard heeft Irma hun eiland getroffen?

- Geneeskundestudenten Rome Snijders (1992) en Veerle Smit (1993) schreven een medische bestseller: 'Compendium Geneeskunde'. Een samenvatting van 1.200 paginas met medische basiskennis.

- Ilse DeLange presenteert een nieuw tv-programma: Ilses Veranda. Aan de hand van een persoonlijk verhaal van een BNer ontdekt de kijker de rijke historie van Nashville en de countrymuziek. En van de gasten is Golden Earring-frontman Barry Hay.

Muziek is er van het Koor van De Nationale Opera, tafeldame is Stephanie Afrifa.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.