De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

DWDD Media-Uitzending - 28-4-2017

28-04-2017

Elke laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van die maand. We bespreken de meest opvallende momenten op tv en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hn is opgevallen. De TV Draait Door is een compilatie met de beste fragmenten van de maand.

Gasten:

- Illusionist Victor Mids verhuisde deze maand met zijn programma MINDF*CK van NPO 3 naar NPO 1. Met succes, de show trekt rond de twee miljoen kijkers. Victor is te gast en bespreekt zijn grote idool: illusionist Derren Brown.

Bekijk hier hoe Victor twee trucs uitlegt aan Antionnette Scheulderman.

- Het einde van Girls. De HBO-serie, bedacht en geproduceerd door hoofdrolspeelster Lena Dunham, biedt een inkijkje in de leefwereld van vier vriendinnen in New York. Veel besproken, geduid n gelauwerd.Aan tafel schrijfster en tv-recensent voor de Volkskrant, Hanna Bervoets.  

Bekijk hier het uitgebreide interview dat Marc-Marie met Dunham had in 2014

- Het zal je niet ontgaan zijn: koning Willem-Alexander liet zich voor zijn 50ste verjaardag uitgebreid interviewen door Wilfried de Jong. De reacties waren lovend. Lof voor de koning omdat hij open en kwetsbaar durfde te zijn. En lof voor De Jong voor zijn losse en ontwapenende manier van interviewen. We bespreken het gesprek met Paul Witteman, die Willem-Alexander 20 jaar geleden uitgebreid interviewde.

Muziek is er van huisband Sue the Night, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.