Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door hele uitzending - 14-4-2017

14 apr 2017

- Eddy Hekman schreef het boek 'Een coup verder..' met de moordenaar van zijn dochter. Oorzaak van zijn daad ligt volgens Hekman n de dader aan overmatig gebruik van antidepressiva. Naast Hekman zitten ook wetenschapsonderzoeker prof. Trudy Dehue en hoogleraar psychiatrie prof. Jim van Os aan tafel.

Meer over het boek in onze Boekenrubriek. Heeft u vragen over psychose, depressie of verwante zaken, bel met Stichting Korrelatie: 0900-1450. Meer info over 'taperingstrips' vindt u hier.


- Een nieuwe plaat van hiphopsensatie Kendrick Lamar: 'DAMN'. Aan tafel twee grote fans: Angelique Houtveen en NOS-correspondent Mustafa Marghadi.


- De afsluiter van hun reeks mini-colleges over Shakespeare; vanavond bespreken Gijs Scholten van Aschat en Pierre Bokma 'Macbeth'. Wist je dat het stuk vervloekt is? Klik hier voor het artikel 'bijgeloof in het theater'

- Muziek is er van Jonna Fraser, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts en onze huiscomedians De Partizanen zijn er met een nieuwe sketch.

Populair bij BNNVARA