De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

The Webby Awards 2017

05-04-2017
Voor de 21e keer worden in mei de Oscars van het internet uitgereikt: The Webby Awards. Ook dit jaar zijn er weer een aantal Nederlandse kanshebbers. Aan tafel: Victor Knaap (MediaMonks), Marc Oosterhout (N=5),  Jasper Kaizer (Q42) en Bas Agterberg (Studio Puckey).

Q42 is genomineerd met de interactieve documentaire 'De Tuin der lusten van Jheronimus Bosch'; N=5 is genomineerd met de Helping Heart jas, een jas met een draadloos pinapparaatje voor daklozen;
Studio Puckey is genomineerd met Radio Garden, een interactieve wereldbol radiostations van over de hele wereld die je direct kunt streamen en tot slot MediaMonks is genomineerd met een Virtual Reality applicatie waarin je gepest kan worden.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.