De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door - hele uitzending

10-03-2017
- We nemen de politieke stand van het land door met: Thijs Niemantsverdriet, Tim Hofman en Barbara Baarsma. Maurice de Hond geeft zijn laatste peilingen.

- Terrorisme-expert Beatrice de Graaf is te gast om te praten over veiligheid en de verkiezingen. Dit lijkt in de campagnes nauwelijks een issue, terwijl juist op dat gebied veel te kiezen valt.

- 'Het Verlangen' is de nieuwe komische film van regisseur Joram Lrsen (bekend van 'Alles is Familie'). Aan tafel: Chantal Janzen, Gijs Naber en Alex Klaasen.

- Muziek is er vanavond van The Elementary Penguins, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts en onze huiscomedians De Partizanen zijn er met een nieuwe sketch.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.