Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Elke werkdag om 19 uur opnpo1

DWDD is natuurlijk de talkshow die gepresenteerd wordt door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

VOLG ONS

De Wereld Draait Door

Debat 1: Turkse politici mogen in NL gewoon campagne voeren

6 mrt 2017

Lees alles over Het Lagerhuis in ons digitale magazine.


De verkiezingen komen eraan! Reden voor DWDD om vanaf maandag 20 februari het debatprogramma Het Lagerhuis een plek te bieden. In 'DWDD Heimwee: Het Lagerhuis' zijn in de vier maandagen voor de verkiezingen de bankjes, de aftelklok en Paul Witteman de vertrouwde elementen, maar met een geheel nieuw panel. Uit alle lagen van de Nederlandse samenleving zijn twintig nieuwe geboren debaters geselecteerd. Iedere aflevering sluiten twee lijsttrekkers aan bij dit panel om, in de DWDD-studio, te discussiren over actuele verkiezingsonderwerpen. 

Naast de groepsdiscussies, debatteren de deelnemende lijsttrekkers iedere aflevering ook n op n. Lodewijk Asscher en Henk Krol gingen met elkaar in discussie in de eerste aflevering. In de tweede uitzending kruisten Sylvana Simons en Thierry Baudet de degens. In de derde staan Sybrand Buma en Jesse Klaver tegenover elkaar. In de laatste uitzending treffen Emile Roemer en Alexander Pechtold elkaar.
DWDD Heimwee: Het Lagerhuis is nog op 13 maart te zien in DWDD bij de VARA op NPO1.
Sfeerbeeld BNNVARA programma's