Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door hele uitzending - 13-12-2016

13 dec 2016
- Typhoon werd afgelopen zomer door de politie staande gehouden. Hij ondervond een probleem dat vele gekleurde Nederlanders ervaren: etnisch profileren. Om het issue in kaart te brengen n te bestrijden lanceerde de politie al een app. Nu komt daar binnenkort een nieuwe app bij van burgerpressiegroep Control Alt Delete.

- Vorig jaar voor het eerst, dit jaar op reprise: het kinderboekenpanel. De vier basisschoolkinderen Anna (10), Imani (10), Amira (10) en Benjamin (12) kiezen hun favoriet uit de stapel verschenen boeken van dit jaar en kiezen het kinderboek van het jaar.

- Vanavond alweer de vijfde editie van onze rubriek Het Groot Nederlands Songbook. Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? Aan tafel: Ilse DeLange en Huub van der Lubbe.

- Muziek is er van Rolf Sanchez en tafeldame van vanavond is Nynke de Jong.

Populair bij BNNVARA