De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 2-12-2016

02-12-2016

- Nederland polariseert steeds meer, het publieke debat wordt alsmaar grover en platter gevoerd. Ook antisemitisme lijkt te groeien. Hanneke Groenteman houdt hier een zoektocht naar door heel Europa in haar nieuwe serie De Kanarie in de Kolenmijn.

- Felix Klos werkte voor het campagneteam van Hillary Clinton. Hij was ervan overtuigd dat zij in het Oval Office zou komen. Maar het liep anders. Trump won de verkiezingen, door Klos eerder bestempeld als een clown.

- D Broadwayhit van dit moment: Hamilton. In de V.S. maakt de musical furore, alle kaartjes voor dit jaar n volgend jaar zijn zo goed als uitverkocht. Aan tafel: Joop van den Ende.

- Muziek is er van Dakota en tafelheer van vanavond is Marc-Marie Huijbregts.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.