Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

DWDD hele uitzending - 19-9-2016

19 sep 2016

- American football player Colin Kaepernick weigerde tijdens een wedstrijd op te staan bij het Amerikaanse volkslied en zei: ik sta niet op voor een vlag die zwarten onderdrukt". Een rel was geboren. Aan tafel: Mart Smeets.

- Freek de Jonge en Philip Scheltens (VUmc) over het boek Het mooiste woord is herinnering, een interviewbundel met bekende Nederlanders over hun ervaring als mantelzorger van mensen met Alzheimer.

- We laten het radioprogramma Amigos de Musica uit de jaren '70 herleven. Hierin werden aan de hand van platen, concertopnamen en interviews recente ontwikkelingen in de popmuziek op de voet gevolgd. Vanavond doen wij dit weer met Jan Donkers, Angelique Houtveen (FunX) en Frank van der Lende (3FM).

- Tafelheer: Giel Beelen. Hij bevestigde vandaag geruchten dat hij stopt met zijn ochtendprogramma bij NPO 3FM. Muziek is van Reinier Baas.

Populair bij BNNVARA