De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Boek 'As in tas' - Jelle Brandt Corstius

08-03-2016

Hugo Brandt Corstius, bekend taalkundige, gevreesd columnist, vader en fietsmaatje van Jelle Brandt Corstius, overlijdt in 2014. Elk voorjaar maakte Jelle een fietsreis met zijn vader, na diens overlijden besluit hij om naar de  Middellandse Zee te fietsen. Zonder voorbereiding, maar met zijn vader, nu in zijn gedachten en als zakje as in zijn fietstas. Doel is de as uit te strooien in de Mditerrane.

De reis en de herinneringen aan zijn vader schreef Jelle op in zijn meest persoonlijke boek tot nu toe: 'As in tas'. Een prachtig reisverhaal, dat tegelijkertijd inzicht biedt in die ingewikkelde vaderpositie, net nu Jelle zelf ook vader is geworden.

Meer over het boek in de boekenrubriek.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.