De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Boek De Snor van Jzsef Kiprich over Feyenoord

10-09-2015
Na het succes van Gijp en Kieft is er weer een nieuw boek van Michel van Egmond: De snor van Jzsef Kiprich.

Jarenlang volgde Van Egmond de Rotterdamse voetbalclub op de voet. Hij schrijft over de magie van De Kuip, over het brilletje van Van Daele en het matje van Jzsef Kiprich, maar ook over een blinde supporter, een dronken linksbuiten en over de mooiste grasmat van Nederland. In De snor van Jzsef Kiprich heeft Van Egmond zijn beste Feyenoordverhalen gebundeld.

Vanavond in de studio: Michel van Egmond en de trouwe Feyenoordfan Jack Antonissen. Antonissen emigreerde in 61 naar Amerika, waar hij veel successen van Feyenoord heeft gemist. Afgelopen zomer kwam hij weer terug naar Nederland, zodat hij eindelijk weer van Feyenoord kon genieten.

Lees meer over dit boek in onze boekenrubriek.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.