De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De nalatenschap van Wally Tax

09-04-2015
Morgen is het tien jaar geleden dat de eerste, en volgens sommigen de enige, rockster  van Nederland is overleden: Wally Tax. Van 1966 tot 1969 speelde de langharige zanger met zijn band The Outsiders elke zaal plat, zelfs de Stones verbleekten bij het door hem verzorgde voorprogramma.
Maar het rock & roll leven eiste zijn tol. Teveel geld, drugs en vrouwen, Wally Tax raakte aan lager wal en maakte helaas geen succesvolle platen meer. Zijn leven wordt  beschreven in de vandaag verschenen biografie Wally Tax, leven en  lijden van een outsider. Tijdgenoot Armand kent hem sinds 1966, Dave von Raven van The Kik is groot fan. Wat heeft Wally Tax betekend?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.