De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Harpiste Lavinia Meijer & Jeroen Krabbé

20-03-2015
Wereldberoemd harpiste Lavinia Meijer is te gast samen met Jeroen Krabbe. Haar nieuwe cd, waarin ze werken van Yann Tiersen, Satie, Debussy en Ravel heeft bewerkt tot harpmuziek, is door Krabbé voorzien van sfeerteksten en passende schilderijen van eigen hand. Krabbé laat zich met liefde meevoeren op een muzikale reis door de harpiste, die eerder werk van Philip Glass en Ludovico Einaudi hertaalde voor  harp. Krabbé schrijft: Ongekende landschappen, betoverende streken doemen al luisterend voor me op. Dat vrije onbelemmerde reizen doet zich met name voor bij de ijle klanken van Lavinia Meijers harp. We reizen graag met hem mee.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.